ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Ασκέλι"
Παραλία "Ασκέλι"
Παραλία "Ασκέλι"

Η ΠΑΡΑΛΙΑ "ΚΑΝΑΛΙ"


Η παραλία Κανάλι βρίσκεται ακριβώς μετά το γεφυράκι που ενώνει το Προγυμναστήριο με το Συνοικισμό. Βρίσκεται στη συνέχεια της πόλης, 5 μόλις λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του Πόρου και είναι μια πολύ όμορφη, οργανωμένη αμμουδερή παραλία στο βάθος του κόλπου του Ασκελίου.

Στην αμμουδιά υπάρχει cafe beach bar για καφέ, παγωμένος χυμούς, ποτά, αναψυκτικά και παγωτά, καθώς επίσης και γραφική ταβέρνα με μεσογειακή κουζίνα, πίτες και ψητά της ώρας.

Στην αμμουδιά υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες με τραπεζάκια, στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε και να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε ένα όμορφο snack.


Η ΠΑΡΑΛΙΑ "ΑΣΚΕΛΙ"


Μετά το Κανάλι ο παραλιακός δρόμος συνεχίζεται και οδηγεί στην αμμουδερή παραλία "Ασκέλι", την πιο δημοφιλή παραλία του Πόρου, 15 περίπου λεπτά με τα πόδια από το Ξενοδοχείο μας.

Η κοσμοπολίτικη παραλία στο Ασκέλι, η πιο δημοφιλής και από τις πιο καθαρές παραλίες στον Πόρο, έχει τιμηθεί με Γαλάζια σημαία και είναι μία μεγάλη οργανωμένη αμμουδερή παραλία που βλέπει στο ανοικτό πέλαγος.

Η παραλία κατά τόπους έχει άμμο ή βότσαλα και σε ορισμένα σημεία της υπάρχουν πανύψηλοι ευκάλυπτοι και αλμυρίκια, που δημιουργούν σκιά για όσους δεν θέλουν πολύ τον ήλιο και χώρος για να παίξετε ρακέτες.

Μπροστά στον δρόμο της παραλίας υπάρχουν cafe snack, γραφικές ταβέρνες και ψητοπωλείο-εστιατόριο, με ποιοτικό φαγητό και πραγματικά καλές τιμές.

Η παραλία διαθέτει τέσσερα διαδοχικά beach bar με ξαπλώστρες, ομπρέλες, τραπεζάκια και ντουζιέρες, που εκτός από καφέδες, παγωτά, ποτά και αναψυκτικά, προσφέρουν όμορφα σνακς ή ακόμη και πρόχειρο φαγητό.

Στην αρχή της παραλίας υπάρχουν αποδυτήρια για να αλλάξετε, τουαλέτες, γήπεδο beach volley και στη συνέχεια υπάρχει σχολή για σκι και εγκαταστάσεις με θαλάσσια σπόρ.

Αν δεν θέλετε να περπατήσετε, τότε μπροστά από το Ξενοδοχείο μας περνά σε τακτά χρονικά διαστήματα, ιδιωτικό λεωφορείο που σας μεταφέρει σε 5 λεπτά στο Ασκέλι.