Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

HOTEL DIONYSOS


Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του "Dionysos Hotel", είναι η σημαντική και εξαιρετική θέση του, στην κοσμοπολίτικη παραλία του Πόρου, μπροστά στο νέο λιμάνι.

 

Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο στον οποίο κινούνται τα ταξί, το ιδιωτικό και το Δημοτικό λεωφορείο, μπροστά στο νέο λιμάνι του Πόρου, στο μέρος που αράζουν τα ferry boat που έρχονται από τον Πειραιά ή τον Γαλατά.

 

Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και ακριβώς μπροστά στο Ξενοδοχείο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ανοικτό Δημοτικό πάρκινγκ για να αφήσετε το μεταφορικό σας μέσο.

 

Ακριβώς δίπλα στο Ξενοδοχείο υπάρχει το μεγαλύτερο supermarket του νησιού και 50 μέτρα πιο πέρα παραδοσιακό αρτοποιείο με όλα τα είδη από αρτοσκευάσματα και παραδοσιακά γλυκά. Επίσης στο σημείο αυτό βρίσκονται το εκθεσιακό κέντρο του νησιού, ο κινηματογράφος "Διάνα", το πρακτορείο εφημερίδων/βιβλιοπωλείο και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα ή μοτοποδήλατα.

 

Απέναντι από το Ξενοδοχείο υπάρχει αρκετά μεγάλη, ασφαλής και περιφραγμένη παιδική χαρά, για να παίξουν και να χαρούν τα παιδιά σας.

 

Αριστερά του Ξενοδοχείου βρίσκεται η φημισμένη περιοχή του "Μικρού και Μεγάλου Νεώριου", το "Λιμανάκι της Αγάπης" και ο "Ρώσικος Ναύσταθμος" με το νησάκι "Δασκαλιό", όλα σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, για να κολυμπήσετε σε πρασινογάλαζα νερά κάτω από τα πεύκα.

 

Δεξιά του Ξενοδοχείου βρίσκεται η αμμουδερή παραλία "Κανάλι", μόλις 5 λεπτά με τα πόδια και στη συνέχεια η πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, το "Ασκέλι" 15 περίπου λεπτά με τα πόδια. Πιο πέρα η πεντακάθαρη παραλία του "Μοναστηρίου", που απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή.

 

Έτσι μπορείτε να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τις ημερήσιες εκδρομές σας, προκειμένου να επισκεφτείτε όποια παραλία του νησιού θέλετε, για να απολαύσετε τον ήλιο και να κολυμπήσετε σε πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά.

 

Παράλληλα το Ξενοδοχείο βρίσκεται στο Κοσμοπολίτικο λιμάνι του Πόρου, κοντά σε γραφικές ταβέρνες, σε ψητοπωλεία, σε μεζεδοπωλεία, στα cafe, στα bar και στα πολύχρωμα μαγαζάκια του νησιού στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε και να αγοράσετε αν θελήσετε κάτι από τον Πόρο.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Παραδοσιακό πετρόκτιστο Ξενοδοχείο
Μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα
Η θέα από την βεράντα

Η θέα από την βεράντα
Η θέα από την βεράντα
Η είσοδος του Ξενοδοχείου